maanantai 16. huhtikuuta 2012

Emman mammamuotia

Emma esittelee mäykkyjen mammamuotia Noralta perityssä manttelissa. Mantteli on tehty erityisesti odottavaa mäykkyä ajatellen, sillä kiinnityssysteemit ovat erityispitkät ja lisäksi mahakappaleessa on jatko-osa suojaamassa takatissejä. Emman takissa on nyt myös levike, joka kätevästi kiinnittyy jeesusteipillä. Takatissiosan viillekkeitäkin on näköjään jatkettu niittaamalla tarraan jatkopala.

Takki on hyvä, mutta jos tulee kiire, niin sen pukemiseen menee liian pitkä aika. Eikä Emma oikein tykkää takista. No, tarpeen vaatiessa tehdään "pikatakki" jostain vanhasta kaulaliinasta, joka sidotaan tarranauhoilla, niin kuin Noralle aikoinaan.

Emma voi tosi hyvin ja tassu nousee vielä kevyesti. Tyttö ottaa jopa juoksuaskeleita pihalla. Hihnalenkille Emma ei saa, vaan tyttö käy mieluusti nuuskuttelemassa vapaana koirapihalla. Tänään kiersimme jo vähän muuallakin pihassa, kun lumi oli vähempänä.

Emma syö hyvin ja nukkuu hyvin. Pissalla käydään monta kertaa päivässä, ja omat reissut ulos tehdään nyt myös keskellä yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti