tiistai 12. kesäkuuta 2012

Huomenna: 5 - 4 = 1


Tällä hetkellä pentulassa pyörivät vielä Iiro-I-Ipana ja Hertta-H-Heluna, mutta huomenna myös Hertta eli Joenpenkan Iloinen-Ilmi lähtee omaan kotiinsa Tupokseen. Kuvassa Iiro vasemmalla ja herttainen Hertta oikealla. Tuo Hertta osaa todella hyvin ihmisen pehmittävän söpöstelyn taidon!

Elmeri eli Joenpenkan Iskevä-Ippo lähti Emma-mamman kanssa Haurukylälle jo perjantaina ja lauantaina muuttivat omilleen Iira eli Joenpenkan Ihana-Iira sekä Oiva eli Joenpenkan Innokas-Iikku.

Kunhan elämä tästä hieman rauhoittuu ja pennut ovat kotiutuneet omaan laumaansa, saavat kaikki I-ipanat Joenpenkan kotisivuille oman sivunsa, jonne kuvat, kertomukset ja uutiset ovat tervetulleita. Joenpenkan kennlillä on myös oma ryhmänsä Facebookissa, jonne voi liittyä jäseneksi ilman kaveruuttakin.

Terhakalle pikkukomistukselle Iirolle pitäisi vielä löytää harrastava koti, jossa oltaisiin kiinnostuneita mäyräkoirien koemuodoista, metsästyksestä ja näyttelyistäkin. Iiro on sen verran pikkukunkku, että en mielelläni myy poikaa perheeseen jossa on pieniä lapsia. Iirosta voisi olla vaikka mihin, joten ihan pelkästään kotikoiraksi en sen toivoisi päätyvän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti